Mengenai Produk

  • Senarai nama jenama serta logo produk kami yang terdapat dan dijual secara "online" di blog kami1. Airplane Systm Clothing
Jenama Airplane Systm telah dikeluarkan sejak tahun 2009,jenama ini dibina dengan nama pesawat. Pesawat memberi simbol kepada perkhidmatan, terpantas paling moden dan canggih untuk semua orang yang perlu diangkut ke daerah sasaran di zaman moden.Seperti pesawat, dengan perkhidmatan dan bahan-terdiri sekuat bahan yang digunakan untuk membina kapal terbang, kami seperti pesawat yang berusaha keras untuk memberi cita rasa semua dan khusus bagi mereka yang dinamik, pencita muzik dan hidup di era moden.

Airplane System produk pertama jenama ini telah menarik, kemudian mencari, dan akhirnya menjadi ciri khas dalam jenama itu sendiri. Beberapa produk jenama ini adalah produk perempuan mana kemudian dikenali sebagai dengan nama panggilan "ForHer", seluar denim yang kemudian dikenali sebagai dengan nama panggilan "Roots DNM", kasut produk yang telah dikenal kemudian dengan nama panggilan "Manchester Series", dan juga jenama Airplane Systm itu sendiri.
Reka bentuk produk ini merupakan komitmen untuk bekerja keras dan rasa hormat untuk butiran rumit, kuat, dan penuh gaya, dengan reka bentuk dan bahan pakaian yang berkualiti tinggi. Semua ini disajikan dan bersepadu dalam keinginan untuk memberikan penyelesaian untuk keperluan gaya hidup remaja masa kini terutamanya yang suka kepada muzik.


2. Crooz Clothing


Ditubuhkan pada seawal tahun 2003, Crooz Clothing menjadi salah satu jenama yang paling terkemuka dan 

terkenal dalam industri fesyen pakaian Indonesia, Crooz telah berjaya mendirikan trend dan dipengaruhi gaya 

hidup dan fashion untuk anak-anak muda di seluruh dunia terutamanya Malaysia dan Indonesia. Muzik sebagai 

konsep utama bagi Crooz Clothing ini,jenama ini menyokong dan menjadi barang dagangan kepada band-band 

rasmi Malaysia dan Indonesia, untuk begitu banyak band-band tempatan besar adalah bukti sumbangan Crooz 

Clothing untuk persada muzik.
3. Invictus Clothing
Invictus ialah perkataan yang berasal dari Greek. Yang bermaksud syarikat"Tak terkalahkan atau Dalam Kemenangan"
Dari awal 2010, Invictus telah mencuba untuk memasuki pasaran fashion di Sabah amnya, dengan konsep unik dan segmen pasaran secara "Home Made" kepada remaja di Sabah, di mana pasaran ini adalah orang-orang yang menganggap dirinya tidak sebagai remaja lagi dan berfikir diri mereka sebagai orang tua.
Misi kami adalah menjadi sebagai sebagai jenama yang telah menjadi satu gaya hidup bagi remaja, dan menjadi kain yang berkualiti tinggi, dalam usaha untuk memenuhi memerlukan fashion remaja, mahupun di sabah mahu pun di serata dunia.


4. Koffka Clothing

Jenama Koffka Clothing adalah berasaskan ciri-ciri elegan yang menampilkan kesesuaian  dan keharmonian pemakai. Menampilkan corak yang melambangkan pemakaian yang kasual dan ringkas tetapi kelihatan bertenaga yang menjurus dan dikhususkan kepada remaja perempuan yang sering kali berkait rapat dengan ciri-ciri tersebut.5. Badger Invaders Clothing
Ditubuhkan Di Sabah, Malaysia pada tahun 2009. Badger ialah trend untuk remaja masa kini dan pakaian yang bereka bentuk grafik t-shirt, jaket, sweater dan sebagainya yang mewakili remaja. Jenama Badger adalah satu jenama yang berpotensi, Badger mengambil beberapa aspek masa lampau dan menterjemahkannya menjadi satu semangat masa lampau yang tidak pernah berputus asa dalam mengembangkan reka bentuk berciri grafik "Old School" ke masa kini. Badger menyokong semua aspek khususnya aspek muzik dan juga merdorong untuk membuat fashion yang sangat kasual untuk remaja dalam segala keadaan.


6.Anti-Beauty Clothing

Anti-Beauty adalah jenama khas untuk perempuan. Dalam produk Anti-Beauty ini, jenama ini  berusaha mengeksplorasi fashion baik dari segi material, "Cutting" dan aksesori.

Dalam trend Anti-Beauty jenama ini berusaha membuat penyelidikan terus untuk mencari apa yang sedang berkembang, mengikuti inspirasi anak muda dan gaya hidup yang formal.
Menggabungkanya menjadi satu. Baik dari segi gaya dan fesyen. Dengan memakai produk jenama Anti-Beauty, orang yang melihat dan memerhati boleh lebih terlihat karakter dari pemakai memakai produk tersebut. kerana perkembangan genre anak muda tidak tetap.
7. Voltra Madness Clothing

Bermula secara tidak disengajakan, Voltra Madness Clothing ini telah dibuat oleh Datu Muhammad Shah sebagai satu jenama untuk band mereka iaitu Memory Of Natache dan ianya telah berkembang untuk diniagakan di blog ini, hasil daripadanya telah membuahkan hasil apabila Voltra Madness Clothing ini telah berjaya dikeluarkan. Voltra Madness Clothing ini adalah salah satu fesyen kepada remaja masa kini yang menampilkan pegagan yang mendalam dalam seni, sering dikaitkan dengan sukan " Skateboard" , "Grafitti", dan "Tattoo Cultures.

Logo jenama Voltra Madness ini adalah pisau lipat yang menyampaikan mesej bahawa kami adalah personaliti yang mementingkan ketelitian dan kehidupan walaupun dalam apa keadaan sekalipun. Dalam erti kata lain, jenama ini boleh digunakan dalam semua peringkat masyarakat disekeliling.VOLTRA MADNESS CLOTHING

Voltra Madness Clothing - Red V
Voltra Madness Clothing -Sailor Girl


Voltra Madness Clothing -Rock A Voltra
Voltra Madness Clothing - Classic Car
Voltra Madness Clothing - Rumble
Voltra Madness Clothing - Drink It
Voltra Madness Clothing - Flying Wheels
Voltra Madness Clothing - Heart
Voltra Madness Clothing - Koi Fish
Voltra Madness Clothing - Racing
Voltra Madness Clothing - Red VoltraVoltra Madness Clothing - Spark PlugVoltra Madness Clothing - Twin V


DMM ONLINE DISTRO